KERAMISK LAKKFORSEGLING

FORDELER OG GARANTIER SOM CLEARFX GIR DEG

KRAFTFULL BESKYTTELSE

ClearFX-systemet skaper høy UV- og miljøvern, og holder kjøretøyet trygt fra skadelige og ødleggende elementer under daglig bruk.

EKSTREM HARDHET

Det tverrbundne rammeverket av krystalliserte partikkelmikroner reduserer mellomrummet mellom porøse hulrom, noe som gjør overflaten mye sterkere. Dette betyr mindre riper og redusert følsomhet for skade.

INTENS HYDROFOBITET

De resulterende polymerene med høy tetthet avviser naturligvis vann og krystalliserer til perfekte geometriske mønstre. Denne strukturen gjør bilens overflate ugjennomtrengelig for partikler med mindre raffinert karakteristikk som skitt og asfalt langs veien.

Holder garantert bilen din rein lengre.

STRÅLENDE GLANS

ClearFX gir langvarig glans og dybde. Bringer strålende skjønnhet til bilens overflate i mange år slik at den ser ny ut.

MER INFO OM CLEARFX EXTERIOR

 

ClearFX Exterior er helt enkelt den mest effektive måten til å behandle kjøretøyets resultat på. ClearFX leverer en hinne/film til kjøretøyets klarlakk som styrker kjernestrukturen for å være mer ripemotstandig og gi ytterligere varighet. Kompatibelt med alle bilers lakk finish. ClearFX inneholder en 9H vurdering på MOHS skalaen for hardhet. En skala for å måle materialets hardhet eller ripemotsand av en overflate. MOHS skalaen av hardhet definerer et område av verdier fra 1 til 10, der 10 er den høyeste målingen. For å gi et perspektiv i henhold til hva 9H rangeringen av ClearFX betyr på et tungt nivå, er et eksempel på 10H rangering på MOHS skalaen et av naturens hardeste materialer; en diamant! Den utrolige hydrofobiske egenskapen til ClearFX oppbevarer en ytterligere overflate, som er mye mer motstandsdyktig på mulig skadelige forurensninger som sur nedbør, fugleskit, asfalt og UV-strålinger. Resultatet er at kjøretøyet holder en strålende og ren glans i flere år frem i tid.

CLEARFX INTERIØR

ClearFX Interior arbeider for hydrat og for å mykne interiørets overflater som lær, alt under tilføring av et hydrofobisk og skaderesistent beskyttelseslag. ClearFX Interiør sitt mål er de dype porene av både skinn og syntetisk lærmateriale. Denne unike handlingen av vårt produkt hjelper til reparasjon av overflaten, og styrker det svake eller de skadede cellene i materialet. ClearFX Interior vil ikke tørke ut eller eldre materialet, men vil holde utseende og følelsen bra. Regelmessig vask vil bli en drøm.

CLEARFX FOR FELG

 

ClearFX Wheels er en ekstra varmebestandig og beskyttende påføring for alle malte felger. Denne løsningen leverer ekstra klarhet og glans til din finish og beskytter fra skadelige påkjenninger som bremsestøv, vann, olje, steinsprut og andre uforutsette skader. ClearFX Wheels er nr. 1 av forsvar for å hjelpe felgene dine til å se ny ut til enhver tid.